Hlavní obsah
Článek

Herce Martina Hofmanna (45) diváci zbožňovali coby svérázného Luďana ze seriálu Most!. Teď se oblíbený herec vrací na televizní obrazovky v úplně jiné podobě, než ho známe.

Místo totálního „lůzra“ si zahraje záchranáře z tísňové linky ve čtyřdílné minisérii Linka. Po jeho boku si zahrají Ivana Chýlková (60), Vladimír Kratina, Martin Finger a další známí herci.

Hofmann si natáčení v netradičním prostředí užíval, stejně jako Ivana Chýlková. „Hraji nejen roli policistky pracující na dispečinku tísňové linky, ale také manželku a matku. Moje role je de facto psaná životem. Není to hlavní úloha, ale je podstatná pro fungování všeho. Linky i rodiny. Takové role se hrají velmi krásně, a i když jsou na první pohled nedůležité, jsou v životě stěžejní,“ míní oblíbená herečka.

Michal Isteník a Martin Hofmann v seriálu Most!

Diváci se tak mohou těšit i na zápletky s rodinnými peripetiemi. „Díky dějovým zkratkám v rámci příběhu ale věříme, že celý seriál bude zajímavější pro diváka, který jistě pochopí, že realita by se do času vymezeného pro seriálový díl opravdu nevešla. To ovšem neznamená, že by v seriálu byla nouze o vtipné situace a dialogy. Naopak, jsem zastáncem názoru, že ve vypjatých situacích je právě humoru a nadhledu zapotřebí dvojnásob,“ poodhalila něco málo ze seriálu ředitelka výroby TV Prima Lucia Kršáková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám