Hlavní obsah
Článek

V jednom divadle spolu hráli už nějaký čas, půvabná brunetka hrála dokonce i s jeho otcem Miroslavem Donutilem (73). Nás ovšem zajímalo, kde mezi Martinem Donutilem (32) a Sárou Affašovou (29) přeskočila jiskra a z kolegů a kamarádů vznikl pár.

"Poznali jsme se v souboru v divadle. Ale zamilovaný pár jsme nikdy nehráli. Vlastně jen v představení Vojna a mír, kde spolu na konci i tančíme. Takže možná jiskra přeskočila právě tam," shodli se Sára s Martinem.

"A pak spolu hrajeme sourozence ve hře Matka Kuráž a její děti, která bude mít teď premiéru. Tam Sára nemluví a já nemám ruce, tak na nějaké skákání jisker není moc prostoru," smál se Martin.

V Městských divadlech pražských uvidíme v nové sezóně oba talentované mladé herce i v dalších představeních. "Během pandemie jsme nezaháleli. Říkám, že nikdy jsme nepracovali jako tehdy, protože jsme se sice scházeli jen v malých skupinkách, abychom dodrželi opatření, a pořád se testovali, ale furt jsme zkoušeli. Máme kolem dvanácti nových titulů. Já jsem asi v pěti," upřesnil Martin. "A já ve čtyřech," doplnila Sára.

Reklama

Další články

Načítám