Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Trvalo to několik měsíců, než ho vypilovali k dokonalosti, ale je na světě. Kapela Botox, jejímiž tvářemi jsou zpěváci Jan Kopečný (34) a Petr Ryšavý (32), které dobře známe i z mnoha seriálů, natočila videoklip k písni Ty a já. Je nejdražší v historii skupiny. "Už to jde do statisíců," shodli se kluci.

"Na klipu jsme pracovali od února, vzniklo několik verzí, než jsme dali dohromady tu definitivní. Je v něm příběhová linie, ale poprvé jsme si tam sami nezahráli, jsme tam jen za kapelu. A tedy také za režii a produkci. A v seriálech jsme okoukali, jak se to dělá," smáli se. "Už je to hodně náročné, máme tam velká světla, velké kamery a asi sto deset účinkujících plus třicet členů štábu," vypočítali.

Křest samotný byl trochu dobrodružný a proběhly vlastně dva. "Náš hlavní kmotr jako opravdová hvězda dorazí letadlem, ale to má zpoždění," vysvětlovali Honza s Petrem, kteří klip nejdřív po hodinovém čekání na Martina Dejdara (59) pro jistotu pokřtili s Radkou Rosickou (42), která jim upekla i dort. Kromě ní dorazila také řada dalších krásek, které přišly svoji oblíbenou kapelu podpořit. Na jejich snímky se podívejte v galerii pod článkem.

Reklama

Další články

Načítám