Hlavní obsah
Článek

Kvůli natáčení seriálu Specialisté nesmí představitel titulní role Martin Dejdar (59) měnit vzhled. Proto Navštěvuje kadeřníka pravidelně v několikadenních periodách. Bylo ale období, kdy se herec u holiče neobjevil několik měsíců. Během lockdownu se o svou kštici staral sám. „Jsem schopný se ostříhat sám. Za svobodna jsem to dělal dost dlouho. Ale bylo to poznat,“ smál se Dejdar na večírku britského kadeřnického řetězce.

Je ale pravdou, že v období pandemie, kdy lidé trávili většinou čas v soukromí domova se vlasy u Dejdarů prý zase kolik neřešily. „Nejsme nijak závislí na dokonalé "frizůře" a když něco nejde, tak to prostě nejde,“ mávl rukou herec.

Martin je aktuálně pracovně velmi vytížený díky natáčení zmíněné kriminálky Specialisté. Že by v zimě s rodinou vyrazil někam do tepla, to zatím nevypadá. „My nejsme z lidí, co na zimu jezdí do tepla. Milujeme hory a lyžování, takže se moc těšíme, že letos si po skoro dvou letech zalyžujeme,“ říká Dejdar, který ale přece jen v minulých letech rád trávil čas na jihu Spojených států. „Florida nám chybí, je to skoro 3 roky, co jsem tam byl naposledy. Zázemí máme u přátel a chystáme se tam až na jaře příštího roku.“

Dejdarův syn Matěj se věnoval za velkou louží hokeji a také tam studoval. Kvůli tomu tam část rodiny žila. To už ale neplatí. Matěj prodělal těžké zranění zad a musel se milovaného hokeje vzdát. „Celá rodina jsme v Česku již delší dobu a Matěj se učí žít bez hokeje, protože musel ze zdravotních důvodů skončit,“ prozradil nám Martin Dejdar.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám