Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Martin Dejdar (59) si užívá, že je znovu v pracovním procesu. Během covidového období nemohl naplno dělat svoji profesi, nyní je možné, že vláda opět bude chystat nějaká opatření, a tak se modlí, aby se to nedotklo kultury.

"Skoro půl roku se nenatáčelo, divadlo se nehrálo vůbec. Byly to nejdražší a nejdelší prázdniny, co jsem kdy měl. Já rád pracuju, nejsem lenoch, nerad mám volno, mám rád perspektivu, tahle nejistota není pro mě," řekl Super.cz Dejdar. "Všichni máme obavy, co přijde, a upřímně velmi doufám v to, že nás opět nezavřou," doplnil.

Ten se v září po roce znovu postavil na jeviště. "Začali jsme hrát v Ypsilonce, tam jsem nestál více jak rok na jevišti, hraji v Lásce nebeské, začínám natáčet Specialisty," prozradil svůj pracovní program.

Finančně to pro něj lehké nebylo, sahal na úspory. Jeho kolegové ale takové štěstí neměli.

"Přežít to šlo. Ale někteří kolegové, například tanečníci v muzikálech, ti to měli těžký. Větší část umělecké branže žije z měsíce na měsíc jako ostatní lidé. Vůbec se nedivím, že museli začít dělat jiné profese," dodal Dejdar.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám