Hlavní obsah
Článek

Brzy to bude 30 let, kdy se herec Martin Dejdar (59) dal dohromady se svou ženou Danielou. Před 27 lety si řekli ano a z jejich manželství vzešly dvě děti, dospělý syn Matěj a dospívající Sára. Dejdarovi dnes patří k nejstabilnějším párům českého showbyznysu.

„Je to o tom, že se ti dva lidé musí mít rádi a musí k sobě najít určitou cestu, mít obrovskou dávku tolerance jeden vůči druhému a vědět, co společně chtějí. Je to o kompromisech, je to o domluvě,“ vysvětlil Super.cz herec a moderátor.

S krásnou Danielou, která mu pomohla zorganizovat charitativní golf na Karlštejně, kde jsme se setkali, se oženil v roce 1994 a na sociálních sítích se nedávno pochlubil momentkou ze svého archivu. Svatba to prý byla nezapomenutelná.

„Díky našemu přátelství s páterem Aloisem Kánským, který nás oddával a křtil nám obě děti, jsme měli svatbu ve Strahovském klášteře, což tehdy nebylo běžné,“ svěřil nám herec. A to nebylo jediné milé překvapení. „Můj kamarád Jan Hasenöhrl, světový trumpetista, nám troubil z kúru,“ vzpomíná s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám