Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Snil o hokejové kariéře, ale tohoto snu se musel syn Martina Dejdara (59) definitivně vzdát. "Ještě před koronou jsem se snažil s hokejem pokračovat, ale pak jsem zjistil, že mám dva zlomené obratle," svěřil Super.cz Matěj Dejdar.

Matěje jsme vyzpovídali na natáčení filmu Když prší slzy režisérky Michaely Semely, kde dostal malou roličku. "Už v létě jsem točil Stáří není pro sraby, kde Míša spolupracovala s režisérem Magnuskem a oslovila mě znovu. Asi jsem se osvědčil," smál se Matěj.

Herectví za směr, kterému by se věnoval na plný úvazek, ale nepovažuje. Rád by dostudoval vysokou školu, s přítelkyní, slovenskou modelkou Sofií Sekelovou, společně navrhují kolekci tepláků a v neposlední řadě se věnuje i rodinnému baru.

"Ale zatím máme furt zavřeno a vyčkáváme, jak se to bude dál vyvíjet. Uvažujeme, že bychom otevřeli vždycky na víkend," vysvětlil Matěj, který by se měl od nového školního roku vrátit ke studiu psychologie.

"Mám za sebou asi dva měsíce na University of New York, ale přerušil jsem studium kvůli jiným věcem a nevěděl jsem, jestli studovat chci. Ale rozhodl jsem se, že ano, takže se zase vrátím do prvního ročníku," doplnil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám