Hlavní obsah
Článek

Divadla nehrají, živá vystoupení se prakticky nekonají. Celá řada umělců je bez práce. Také Martin Dejdar (59) přišel o mnoho kšeftů. O to víc se snaží hledat nové příležitosti.

Rozjelo se mu natáčení nováckého seriálu Specialisté, ve kterém si ho diváci oblíbili v roli nesmlouvavého šéfa pražských kriminalistů, majora Josefa Strouhala. Režisér Tomáš Magnusek si ho vybral do filmu Stáří není pro sraby a točí s ním televizní miniseriál Škola mého života.

V minisérii si Dejdar si zahraje roli bezdomovce. „Tvůrci se hodně snaží, aby mě diváci nepoznali,“ usmívá se populární herec, kterému byste na ulici opravdu dali desetikorunu, aby si šel koupit alespoň pár rohlíků.

Proměna v člověka na okraji společnosti mu přinesla jedno pozitivum. Splnil si dětský sen, když se na natáčení osobně potkal s legendárním pilotem F1 Emersonem Fittipaldim. Vedle Martina se v minisérii objeví i herecký potěr, krásné modelky Gabriela Gášpárová (23), Romana Zajícová a Kateřina Lišková, pro které je to seznamování s hereckou profesí.

Reklama

Další články

Načítám