Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na zpěvačku Niki Mertlovou si můžete pamatovat ze seskupení 5 Angels nebo z muzikálu Andílci za školou. Před rokem se vrhla na sólovou dráhu, pracuje s britskou produkcí a raduje se ze života. Od doby dívčí kapely ovšem dnes dvacetilá Niki moc nevyrostla. "Měřím jenom 153 centimetrů a lidi si často myslí, že je mi jenom patnáct," svěřila Super.cz.

"Před měsícem mi vyšel první singl No Cry a jsem teď v Anglii pořád ve studiu. Snažím se ale působit i v Česku. Natáčela jsem teď například roli asistentky Martina Dejdara (59) v pohádce Pirncezna zakletá v čase, která by měla být v kinech v březnu. Cítím se sice být víc zpěvačkou, ale baví mě i hrát," svěřila.

Důvodem, proč teď jezdí víc do Prahy, je i její láska. Chodí totiž s hokejistou, brankářem Adamem Wolfem. "Teď hraje za Spartu, minulý rok byl v klubu v Södertälje, to jsem zase pendlovala mezi Británií a Švédskem," vysvětlila drobná blondýnka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám