Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už na zahájení karlovarského festivalu patřil Martin Dejdar (59) s manželkou Danielou k nejlépe oblečeným párům. A na dalších párty tuto skutečnost ještě potvrdili. Martin to má jednodušší, s sebou má tři obleky, které střídá. Ovšem, jak můžete vidět ve fotogalerii, také slušnou zásobu bot.

Daniele se zase daří tvořit outfity převážně z vlastního šatníku. Jen na zahájení měla model půjčený od návrhářky Yvony Leitner. To, že si s oblékáním umí poradit, má kořeny v minulosti. "Mám vystudované návrhářství na střední škole," vysvětlila totiž Daniela.

Manželovi do oblékání ale nemluví. "Já ovšem velice rád požádám o poradní hlas," upřesnil Dejdar. Sám pro manželku nenakupuje. "Dělával to a byl skvělý, trefil velikost a všechno. Ale stářím se nám styly trochu rozcházejí, takže jsem radši, když si to můžu nasměrovat sama nebo prostřednictvím dětí," upřesnila Dejdarová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám