Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Instruktora adrenalinových sportů hraje v novém filmu Blízko ke hvězdám, který se natáčí na vrcholku Chopku v Nízkých Tatrách Martin Dejdar (59). Prozradil nám ale, že osobně adrenalin moc nemusí.

"V životě ho nevyhledávám, ale při práci mě potkává často. Jel jsem takhle formulí 1 300 km/hod, simuloval stav beztíže v 70 let starém ruském letadle a teď tohle. Ale jakmile jde o práci, tak to tělo funguje jinak," smál se herec, který je ale na horách ve svém živlu.

"Tady je to trošku adrenalinové i v tom, že nevíme, co budeme točit. V jednu chvíli svítí sluníčko a za chvíli je vichřice. To pro nás není ideální, protože se na ty scény musí člověk připravovat a tady se fakt neví, co se bude točit. Takže ten scénář už fakticky známe úplně celý. Navíc jsme pořád v jednom prostředí, hodně lidí pohromadě, tak musí být člověk taky dost tolerantní," prozradil nám Dejdar a v našem videu si můžete poslechnout i to, o čem film, v němž hraje mj. s Annou Polívkovou (45) či Markem Němcem, bude.

"Byl jsme tady už v březnu na předtáčkách a musím říct, že jsem byl velmi mile překvapený, protože jsem nečekal takhle krásný areál. Hlavně ta možnost si zalyžovat, protože se dá jet skutečně na obě strany kopce. Tak doufám, že po natáčení bude nějaký čas," hodnotil Dejdar, který je znalec a několikrát za zimu jezdí lyžovat do Rakouska.

Původně chtěl na natáčení vzít na pár dní i rodinu, ale kvůli dceřině škole to nejde. "Nemá smysl sem jezdit na kratší dobu, než jsou čtyři dny, tak se nedá nic dělat," vysvětlil. Pochvaloval si ale, že díky měsíčnímu natáčení ujde předvánočnímu shonu. "Tedy já bych stejně s ničím nepomáhal, všechno má na starosti manželka, ale aspoň bych tam byl a mohla by mi vytýkat, že nic nedělám," smál se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám