Hlavní obsah
Článek

Bavit diváky s úsměvem na rtech není vždy jen zábava. Své o tom ví i herci z nového muzikálu Trhák. Během inscenace, která měla nedávno premiéru, se už stihla řada z nich nepříjemně zranit. A rozhodně se nejednalo jen o obyčejná škrábnutí.

Vše odstartovala Sandra Pogodová (48), která krátce před prvním představením pro publiku přišla o část zubu. Během jedné z posledních zkoušek se střetla s kolegou Bořkem Slezáčkem (56) a vyrazila si zub: „Trénovali jsme společný duet se Sandrou a režisér tam vymyslel fór, kdy se snažíme políbit přes kytici a já mám na rameni brokovnici. A v té tmě políbila Sandra tu brokovnici a já tak své milované kolegyni vyrazil zub,“ svěřil nám nešťastný Bořek s tím, že Sandra před prvním představením musela řešit návštěvu zubaře, který ji opraví její krásný úsměv.

Na jevišti to ale odnesl i Martin Dejdar (59). Tomu se podařilo během hraní nepříjemně si poranit nohu a vykouzlit si obrovskou podlitinu na stehně. „Šikovně ukrytý stůl v zákulisí může být pěkně rafinovaná překážka,“ svěřil se herec, který ale neměl modřiny sám. Během hraní už to schytala také Dana Morávková (52). Při výstupu listonošky Ticháčkové, kterou v Trháku hraje, dostala hadrem přímo do oka, a to ve scéně, kde urputně šlape na kole. „V této scéně dostávám hadry přes obličej, jedním jsem ji koupila přímo do oka, naštěstí obě čočky zůstaly na místě,“ sdělila nám se smíchem Dana s tím, že ani její nohy nezůstaly bez zranění a měla je plné monoklů.

Při samotné premiéře se musel nechat dokonce ošetřit i Jaromír Nosek (46). Během jedné ze scén mu přímo na ruku dopadla kulisa a herec měl ve vteřině krvavé zranění. Závěrečnou scénu první půlky Trháku musel dokonči s tekoucí krví na ruce a následně se v divadle nechat ošetřit.

Karambol se stal ale také představitelce číšnice Zdeničky. Na tu nečekaně a přímo na jevišti spadla část kulisy a uhodila ji bolestivě do hlavy. „Na předpremiéře na mě spadl kus kulisy, byl to pro mě šok, v šatně jsem si narychlo upravila kostým a šla na další výstup,“ popsala Andrea Holá s tím, že se jí nakonec nic hrozného nestalo a nějakou chvíli se jí nepříjemně motala hlava.

Reklama

Další články

Načítám