Hlavní obsah
Článek

Rozhodně nechce nic podcenit. Martin Dejdar (59) už po letní pauze naskočil do příprav nového muzikálu Trhák, ve kterém ztvární roli řezníka Lenského. Místo na divadelní prkna, kde by se měl připravovat pod taktovkou režiséra Radka Balaše, ale vyrazil za památkami.

Martina totiž pozval na zámek Karlova Koruna přímo hrabě Kinský, a to si herec rozhodně nemohl nechat ujít. „Moc rád jsem přijal pozvání od pana Kinského, abych navštívil jeho zámek. Protože vlastně role Lenského, kterou v Trháku zkouším, je také hrabě, tak mě potěšilo, že se budu moct s opravdovým hrabětem setkat,“ svěřil se nám Martin.

Herec si sice pořízení takové nemovitosti zatím neplánuje, rád se nechal ale po zámku, který patří k nejvýznamnějším barokním stavbám u nás, provést. „Pan hrabě mě osobně provedl zámkem a také mě seznámil s historií jejich rodu. Celé odpoledne panovala skvělá atmosféra,“ řekl herec.

„Snažil jsem se také okoukat nějaká gesta, eleganci a výrazy, abych v roli Lenského působil opravdu jako skutečný hrabě. Ta role mě hrozně baví a moc se těším, až se představíme v říjnu divákům. Navíc pan hrabě přijal mé pozvání na premiéru, tak doufám, že bude také nadšený,“ dodal Dejdar na závěr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám