Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Natáčení adrenalinové soutěže pro Ivanu Jirešovou (47) rozhodně nebylo příjemně strávenou dovolenou na francouzském pobřeží. V Pevnosti Boyard jí tuhla krev v žilách.

Známé osobnosti budou opět čelit nebezpečným nástrahám a hádankám, které si pro ně přichystal otec Fura. V první epizodě druhé řady na sebe nejvíce upozorní herečka Ivana Jirešová. Soutěžní úkol ji totiž vyšle pod vodní hladinu, kde se ukáže ve dvoudílných plavkách. Udržované tělo by ale nejspíš raději vystavovala na pláži než v zatopeném sklepení s kostlivci.

Jirešová se navíc v Boyardu nevyhnula střetu se zdejšími stálými obyvateli. V jednom soutěžním úkolu na ni čekala krysa, v dalším telefonní budka plná hmyzu. Herečka měla do spokojenosti hodně daleko, v soutěži však bojovala velmi statečně.

„Moje poslední disciplína byla pod vodou, to se mi nepovedlo tak, jak jsem si představovala, tak to byl nejsilnější zážitek. Na pár vteřin jsem tam dostala paniku, že nemám dostatek vzduchu v takové té polokouli…,“ zavzpomínala Ivana Jirešová, která se v sobotu o poklad Pevnosti Boyard utká společně s Jitkou Nováčkovou (31), Martinem Zounarem (56) a Martinem Dejdarem (59) s jeho synem Matějem.

Reklama

Další články

Načítám