Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou to nejen kolegové z branže, ale také mnohaletí kamarádi. Martin Dejdar (59) a Sagvan Tofi (59) spolu v poslední době své muzikálové role spíše alternují, a proto se v divadle vídají pouze, když se muzikál zkouší. Před novou divadelní sezónou se však rozhodli to napravit a odletěli se svými rodinami na společnou dovolenou do Chorvatska.

„Užili jsme si krásných 10 dní v Chorvatsku, odletěli jsme jen s rodinou a partou přátel. Bylo to skvělé, odpočívali jsme, relaxovali a podnikali různé výlety,“ sdělil nám Martin Dejdar. „Dovolená byla super, skvělé jídlo, sluníčko, moře. Od září nás s Martinem čeká hraní v muzikálech Mýdlový princ v Divadle Broadway a Děti ráje v Brně, tak jsem moc rád, že to vyšlo,“ dodal Sagvan Tofi, který se díky svým kurdským předkům opálil jenom o malinko víc než Martin Dejdar.

Oba herci se po prázdninách vrátí do klasického pracovního maratonu. Před novou divadelní sezónou potřebovali nabrat nové síly. Mýdlový princ s písněmi Václava Neckáře v Divadle Broadway zahájí novou divadelní sezónu již 222. reprízou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám