Hlavní obsah
Článek

Herec Martin Dejdar (59) je velkým fanouškem hokeje a poprvé v životě letos odletěl na hokejové mistrovství světa do Paříže. Bohužel ale bez výbavy. Tu mu krátce před odletem ukradli z auta. Vedle času na policii a řešení s pojišťovnou kvůli rozbitému okénku v autě ho nejvíce mrzí ztráta milovaných dresů.

"Ukradli mi spoustu zbytečností, ale hlavně dres, který jsem měl připravený z Nagana, a dres, který jsem dostal od národního týmu k 50. narozeninám. To mě hodně mrzí," řekl Super.cz Dejdar. V Paříži ale bez dresu a hokejové české šály nebyl. "Dostal jsem šálku, dres, můžu fandit," usmíval se.

Dejdar sám hokej hraje aktivně a i z jeho osmnáctiletého syna Matěje roste hokejista. Tři roky studuje a hraje hokej v Kanadě. Letos se Martinova rodina vrátila do Čech. "Teď trénuje tady. Musí se snažit, je to na něm. Teď je rodina v Čechách. Je začátek května a co se bude dít od září, zatím nevíme. Matěj v Kanadě dohrál v jednom týmu a nic víc zatím není jasné," vysvětlil herec.

"Je to otázka toho, jestli ho někdo bude chtít. V první řadě musí dodělat maturitu, a pak se můžeme bavit o jeho dalším působení," dodal Dejdar.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám