Hlavní obsah
Článek

Tahle proměna se asi moc nepovedla! V show Tvoje tvář má známý hlas se každý soutěžní týden snaží totálně šokovat diváky neuvěřitelnými předělávkami vizáží známých tváří. Tentokrát ale možná šlápli trochu vedle!

Utrácejí statisíce za nákladné róby, protetiky, masky, líčidla, ale tady jako by Martinu Dejdarovi (59) dali paruku, nalepili fousy, lehce vycpali břicho a poslali ho na jeviště bez toho, aby se jim povedlo trochu ubrat jeho vlastní osobnosti, která tak dominovala.

Je tedy logické, že v něm nikdo moc Joea Cockera, kterého měl představovat, neviděl, ale všichni patrně vnímali jen českou známou tvář, kterou znají už léta.

Nejvíc obecně bodují zpěváci, kteří se promění do svého výrazného protikladu. Ať už jde o muže v případě ženské soutěžící, tlouštíka u hubeňoura nebo černocha.

Martin Dejdar má velmi výrazné rysy, takže když se mu nepodaří vylosovat si totální přeměnu jako v prvním díle, kdy vyfasoval prostorově výrazného Israela Kamakawiwo'oleho, dost na tom tratí.

Zatímco úplně zamaskovat původní podobu se maskérům nepovedlo, sám Martin exceloval. Píseň You Are So Beautiful zazpíval procítěně a diváci ho za ni houfně chválí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám