Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Herec Martin Dejdar (59), který v posledních týdnech baví národ svými kreacemi v Tvoje tvář má známý hlas, truchlí! Chmatáci mu vykradli auto a přišel při tom o cennosti, které nemá jak nahradit. Obrátil se proto na své fanoušky s prosbou o pomoc a ti se hned houfně pustili do pátrání.

„Přátelé, kamarádi, včera v noci mi nějací zmetci vykradli auto. Ukradli mi historické hokejové dresy. Jeden ze Staroměstského náměstí, když jsme oslavovali Nagano. Je to dres, na kterém jsou vidět hnědé fleky od šampaňského, jsou tam podepsaní všichni hráči a na zádech jsou všechny výsledky našeho týmu z Nagana,“ pospal Dejdar ve videu na sociální síti, které má po necelém dni od nahrání již dvě stě tisíc shlédnutí.

„Druhý dres je z nároďáku, čistý s padesátkou na zádech a se jménem Dejdar. Kdybyste viděli, že to někdo nabízí, dejte mi prosím vědět. Hodně to pro mě znamená,“ uveřejnil Martin.

Oba dresy jsou pro něj vším, má je jako relikvie a jejich ztráta ho opravdu bolí. Fandové proto ihned začali status hromadně sdílet a podílejí se na pátrání.

Byl by ale hotový zázrak, kdyby se dresy chlapíka, jenž sám s hvězdným týmem hokej hraje, někdy ještě skutečně našly.

Reklama

Další články

Načítám