Hlavní obsah
Článek

Herečka Markéta Hrubešová (52) nejraději tráví čas se svou rodinou. A tak využila volného víkendu a vyrazila s dcerou Christel Lilly a přítelem Petrem na jih do rakouského lyžařského centra v Korutanech, na pomezí Rakouska a Itálie.

„Abych se na horách cítila dobře, musí být hlavně pohoda, nesmí mi chybět kreditní karta, dobrá parta, super lyže a v nejlepším případě plavky a krémy na opalování. A samozřejmostí je také termoprádlo,“ prozradila Markéta s úsměvem svou představu o dokonalé zimní dovolené.

Nejen na svahu, ale i na večerních akcích potkala například Mahulenu Bočanovou (57), Martina Dejdara (59), Ivanu Jirešovou (47), Jitku Nováčkovou (31) nebo Andreu Kabickou. A všechny dámy společně v klidu zapózovaly i s minimálním "horským" make-upem, včetně nejstarších Markéty a Mahuleny, které už před nějakým časem překročily čtyřicítku.

Poslední večer Markéta Hrubešová strávila s celou rodinou na venkovním mejdanu hotelu. Moderace se ujali hereččini kolegové Mahulena Bočanová a Martin Dejdar, kteří jsou tady stálými hosty. I přesto, že večírek se konal pod širým nebem, nikomu chladno nebylo. Všechny přítomné zahříval svařáček, sekt a samozřejmě pro tento kraj typická hruškovice.

Reklama

Další články

Načítám