Hlavní obsah
Článek

V seriálu Přístav si padnou do noty potomci postav Martina Dejdara (59) a Petra Čtvrníčka, které hrají půvabná herečka Sandra Černodrinská a její fešný kolega Marek Lambora (28). A podle toho, jak se k sobě chovali na mejdanu, který pořádala TV Prima, blízko k sobě mají i ve skutečnosti.

Sandra už v seriálu jednoho milence měla, toho hrál Petr Lexa z kapely Slza, který momentálně randí s misskou Natálií Kotkovou (30). Vyhovuje jí ten nový lépe? "To nemůžu takhle říct, s oběma se hraje dobře, ale s Markem líp," přiznala nám Sandra, která je ve skutečnosti nezadaná. A přítelkyni nemá ani Marek Lambora.

Podle jejich dalších odpovědí to vypadalo, že jiskra ze seriálu by mohla přeskočit i do reálného života. "Sandra je fajn. Ještě je to ale krátká doba," míní Marek. Líbilo se mu i to, že si Sandra do vinařství v Třebívlicích vzala pejska, a protože tam byly studené dlaždice, posadila fenku na židli. "Je to hezké, že se takhle ke zvířeti chová, je to předzvěst, že by mohla být i dobrá maminka," smál se.

Navzájem nám vypočítali i své přednosti. "Sandra je hezká, citlivá, mírumilovná, má samé klady," řekl nám Marek. "Je docela hezkej, dobře se s ním hraje a na natáčení je s ním sranda. Nebere se moc vážně, to je důležité," přidala se Sandra.

Pár se spolu zatím líbal prý jenom v seriálu. "Ale víckrát. A už jsme spolu dělali i jiné věci," prozradil nám Marek.

Reklama

Další články

Načítám