Hlavní obsah
Článek

V Divadle Broadway mají v připravovaném obnoveném představení s účinkujícími smůlu. Otěhotněly dvě představitelky role Květušky, Emma Smetana (36) a Michaela Tomešová (32), a teď dal muzikálu vale baron Kratzmar Martin Dejdar (59). Už za něj naštěstí našli náhradu.

Zaskočil za něj herec Michal Novotný. „Před 14 dny mi zavolal režisér Radek Balaš, se kterým jsem již spolupracoval na několika projektech, zda bych si nechtěl od října zahrát roli Kratzmara. Roli jsem s díky přijal, protože spolupráce s Radkem Balašem je vždy útěchou mé rozhárané herecké duše,“ řekl Novotný během focení programu.

Jak se nám dále podařilo zjistit, herec by měl ukončit své angažmá v Divadle na Vinohradech. „Ano, je to pravda. Mrzí mě to, ale po 18 letech v Divadle na Vinohradech končím,“ řekl nám Michal.

Novotný se bude v roli Kratzmara střídat s Alešem Hámou. „Z důvodu časově náročného natáčení nového projektu se Martin Dejdar v obnovené premiéře muzikálu v podzimním bloku neobjeví. Samozřejmě, pokud mu to pracovní vytížení dovolí, budeme o účinkování v jarním bloku jednat. Martin ale nadále v Divadle Broadway účinkuje v titulní roli v muzikálu s písněmi Václava Neckáře Mýdlový princ,“ sdělil Super.cz PR manažer Broadwaye Stanislav Běle.

Reklama

Další články

Načítám