Hlavní obsah
Článek

Prázdniny začaly nejen školákům, v létě se zvolní pracovní režim také některým hercům. Jak je stráví tváře známé z Přístavu?

Hana Gregorová (71) si léto hodlá užít naplno. „Určitě chci jet někam na dovolenou, pak taky na Slovensko, a to aspoň na měsíc. Hlavně bych si chtěla odpočinout a připravit se na začátek nové sezóny. V Divadle Radka Brzobohatého jsme neměli až tak moc premiér, ale ve spojení s natáčením to byl hodně náročný rok,“ uvedla Gregorová, která se neochudí o žádné letní radovánky.

„Ráda peču a vařím, k létu patří taky grilování, i to mám ráda, hlavně když se sejdou přátelé. Maso mám nejraději jen osolené a opepřené, třeba krkovici. Maso je nejlepší jen jednoduše upravené, není potřeba kombinovat spoustu koření. V létě připravuju taky hodně zeleninové saláty a peču koláče ze sezónního ovoce,“ povyprávěla, na co se mohou těšit přátelé i její o 32 let mladší partner Ondřej.

Volno si na polovinu prázdnin naordinovala i Lucie Zedníčková (55). „Červenec budu mít prázdninový a v srpnu zase budu pokračovat v natáčení. Ale tím, že se nehraje divadlo, je režim volnější, takže si odpočinu. Pro mě je léto spojené s mořem. Já bych nejraději na konci září odletěla do tropů a vrátila se až v dubnu,“ řekla.

Zuzana Slavíková sice pracovat bude, ale alespoň návštěvu chaty nevynechá, Bob Klepl si mezi představeními na Letní scéně Vyšehrad divadla Studio DVA vyšetřil týden na návštěvu kamaráda v Chorvatsku.

To Martin Dejdar (59) naopak - léto neléto - pokračuje ve svém standardním pracovním zápřahu. „Zhruba od 5. července začínám pracovat nonstop v podstatě až do Vánoc. Mám před sebou tři celovečerní filmy a vypadá to i na nějaké natáčení na Slovensku, ještě se o tom jedná,“ uvedl.

Reklama

Další články

Načítám