Hlavní obsah
Článek

Ne každý se dobrovolně v polovině května koupe. Ale herci ze seriálu Přístav museli, protože natáčeli jednu z dramatických scén, kterou diváci uvidí až na podzim. Super.cz ale získal snímky z natáčení a věříme, že nic příjemného to nebylo.

Režisér Ján Novák doufal, že se obraz podaří natočit napoprvé. „Voda měla asi osm stupňů, bál jsem se, aby někdo z herců třeba nedostal křeč. Navíc kdybychom obraz museli opakovat, ledová voda by herce na dlouhé minuty ochromila. Museli by se usušit, převlékat do druhých kostýmů a podobně. Bál jsem se taky, aby se nestalo něco, co se nedá předvídat, třeba aby se do sebe ve vodě nějak nezamotali nebo aby nás nezradila technika. Ale všechno krásně vyšlo, jsem spokojený,“ říkal režisér.

Václav Jiráček měl pod oblečením neopren, protože musel v mokrém oblečení vydržet dvě hodiny. „Přiznávám, že do té vody se mi úplně nechtělo, bylo to moje první letošní koupání, většinou sezónu začínám později. Nakonec ale byla koupel docela osvěžující,“ řekl Václav. Ten se musel potýkat nejen s ledovou vodou, ale i s labutím samcem. „Asi se mu nelíbilo, že jsem se dostal moc blízko k jeho mláďatům. Natáhl po mně krk a výhrůžně syčel, docela z něj šel strach,“ smál se Václav.

Martin Dejdar (59) do vody odvážně skočil šipku. „Neopren jsem na sobě neměl a šipku jsem se skočit nebál. Já dno tady v těch místech znám, neskákal jsem tu do vody poprvé. Věděl jsem, že je tam málo vody a že nesmím skočit moc do hloubky,“ řekl Martin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám