Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Martin Chodúr (34), který se proslavil vítězstvím v show Česko Slovenská SuperStar, byl jedním z muzikantů, kteří dorazili do Národního divadla pogratulovat pěvci Štefanu Margitovi ke Zlaté desce. Doprovázela ho jeho partnerka a matka syna Martínka Ivona. Ačkoli je o 17 let starší než Chodúr, vypadá skvěle.

„Jsem moc rád, že jsme v pražském Národním divadle s Ivonkou mohli popřát ke Zlaté desce Supraphonu za úspěšný prodej alba Štefan Margita - X MAS Štefanovi, Adamovi Plachetkovi, Kateřině Kněžíkové a Honzovi Adamovi,“ uvedl Chodúr, jenž je rád, když ho partnerka do společnosti doprovodí. Na poslední akci, kde jsme ho potkali, nebyla a Martin si povzdechl: „Kéž bychom tady mohli být spolu, doufejme, že se v nejbližší době někam podíváme i společně.“

Chodúr se uplatňuje jako sólový zpěvák, koncertuje po celé republice, a odnedávna nadšeně i jako otec. I na synovi Martínkovi už prý pozoruje hudební vlohy. „Také má rád pěknou hudbu. Dokonce už ji dokáže poslouchat nebo u dobré hudby tancuje. Někdy se projevuje jako tanečník, tak možná bude mít i vlohy, která já nemám. Ale necháme to na něm, co se mu bude líbit, k čemu bude směřovat,“ řekl Chodúr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám