Hlavní obsah
Článek

Byl největším konkurentem hlasově mnohem lépe vybaveného Martina Chodúra (34) a nakonec vlasatý rocker a sympaťák z Košic skončil jen o fous na druhé příčce prvního ročníku Česko Slovenské SuperStar. V muzice Miro Šmajda (35) vyzkoušel leccos, na čas dokonce zmizel, a tak nás mile překvapilo, že stále koncertuje s lehce obměněnou kapelou.

Miro, který byl miláčkem publika, po soutěži vítězil v různých anketách jak kritiků, tak popularity, dokonce si zatančil ve slovenské StarDance. Pak se ale začaly dít divné věci. Miro se prezentoval neskutečně svalnatým tělem, vystupoval pod novým jménem Max Jason Mai, a dokonce se loučil s kariérou v Česku na Slovensku šňůrou s názvem Miro Šmajda Goodbye Tour.

Pro jeho fanoušky je dobrou zprávou, že se Miro snad trochu zklidnil. Znovu vystupuje pod svým jménem a hraje s kapelou, kterou lehce obměnil. Už ani nemá postavu jako Arnold Schwarzenegger v Terminátorovi, i když je vidět, že na figuře pořád maká a pekáč buchet na břiše stále rád ukazuje svlečený do půl těla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám