Hlavní obsah
Článek

Vítěz první Česko Slovenské SuperStar Martin Chodúr (34) se v rozhovoru pro Super.cz vyznal z citů ke své kontroverzní lásce Ivoně Selníkové (38). "Našel jsem si přítelkyni, kterou velmi miluju. To je pro mě důežitější než výhra v SuperStar. Jsem s ní moc rád," prozradil Chodúr, který navíc naznačil, že spekulace o chystané veselce s údajně movitou milenkou, která by mohla být věkem jeho maminkou, nebudou úplně liché. Navíc je se svou milenkou už zasnoubený. Romantické požádání o ruku proběhlo před časem na Floridě.

"Jestli bude svatba? Kdo ví. Je to soukromá věc. Ale vy se to stejně dozvíte," mlžil Chodúr, který bere svou lásku za největší přínos pěvecké soutěže. Dokonce kvůli tomu opustil svou tehdejší partnerku. Na otázku, zda není pro něj a Ivonu přeci jen aktuální téma svatba a případný potomek, odpověděl ještě tajemněji než předtím. "To víme jen my dva," uvedl. Zdroje z jeho okolí ale potvrzují, že se u Chodúrů k svatbě schyluje velkou rychlostí.

Martin má za sebou čerstvý zážitek s totálně nahým fanouškem. "V sobotu jsem zpíval v Poděbradech a najednou tam vběhl nahý muž. Nevím, co ho to napadlo. Podpis nechtěl," usmívá se Chodúr, který se překvapivě nezúčastnil nedělního finále druhé Česko Slovenské SuperStar. "Nova mi dala vědět příliš pozdě, jen čtyři dny předtím. Měl jsem dlouho dopředu nasmlouvaný koncert, který jsem nemohl odmítnout," dodal Chodúr, který byl jednou z hlavních tváří prvního ročníku soutěže parfémů Parfume De Luxe, kterou v pražském divadle Hybernia organizoval pořadatel charitativních akcí David Novotný

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám