Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Martin Chodúr (34), vítěz Česko Slovenské SuperStar, našel životní lásku. Ona se kvůli němu dokonce rozvedla a společně žijí v domě nedaleko Ostravy. Má to ale háček. Devětatřicetiletá Ivona Selníková už má nejvyšší čas na prvního potomka, na kterého by si Chodúr ve svých třiadvaceti mohl ještě pěkných pár let počkat.

On je ale zamilovaný až po uši a s Ivonou plánuje svatbu i děti. "Láska není o věku, ale o člověku. Martin je invenční muž, nezatížený minulostí a s pozitivním postojem k životu. Nezabývám se nijak výčtem výhod či nevýhod, náš vztah je stav, za kterým si stojím," řekla Aha! Ivona, která je velmi úspěšnou byznysmenkou - je generální ředitelkou nadnárodní společnosti.

"Ivonka je moje největší láska. Svatba bude. A zda bych s ní chtěl mít děti? Ano!" dodal Chodúr.

Nejvíc mu vadí, že se o ní píše jako o bohaté milence. "Není tajemstvím, že je Ivonka úspěšná žena. Ale tam, kde se nachází dnes, se vypracovala svou pílí, disciplínou a dlouholetým studiem na dvou vysokých školách. A trvale se vzdělává dál. To je spíše hodno obdivu, a ne narážek a posměšků," uzavřel rázně Chodúr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám