Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Vítěz první Česko Slovenské SuperStar Martin Chodúr (34) sice o sobě dlouho nedal vědět a zdálo se, že jeho kariéra pomalu skomírá, po tomto víkendu si ale může mnout ruce. Podle našich informací se totiž během sobotního natřískaného koncertu domluvil s managementem Alexandrovců na dlouhodobé spolupráci, která mu může vynést až milióny!

Slavnému ruskému armádnímu sboru během dvou koncertů tleskala až po strop zaplněná hala, v které normálně hrají hokejisté Sparty. A úspěch měli jak šestiletá sólistka Valeria Lery Kurnuškina, která okouzlila diváky například Kaťušou, tak Bára Basiková, jež si se sborem dala třeba část ze slavného muzikálu Jesus Christ Superstar, nebo světoznámý tenor Vadim Ananev. Ale i právě zmiňovaný Martin Chodúr měl úspěch. Ten se s Basikovou objeví i na některých z dalších patnácti koncertů ve dvanácti městech na dosud největším českém turné Alexandrovců, kteří se tu poprvé objeví i pod otevřeným nebem, v letním kině v Jihlavě a v plzeňském amfiteátru Lochotín. Už teď má ale Chodúr také jistou práci v Rusku.

„Managementu se jeho výborný hlasový projev natolik líbí, že si s ním plácl na tom, že s nimi bude vystupovat i na koncertech v Rusku. To je jen začátek spolupráce, plánují toho spolu víc. A věřte, že Alexandrovci platí výborně,“ tvrdí člověk blízký vedení souboru.

Chodúr neskrývá nadšení. „Mám ze spolupráce radost a těším se, protože se spojí má autorská práce i světový repertoár. Pro turné například nacvičuji světový hit My Way, který zpíval Frank Sinatra nebo Elvis Presley a skladbu Hallelujah, nádhernou baladickou skladbu Leonarda Cohena. Už se moc těším a na publikum také! Chci podat výkon svého života,“ řekl Chodúr nadšeně. A reakce diváků na Martinovo sobotní vystoupení potvrzuje, že spojení světoznámých hitů, jedinečného zpěvákova projevu a monumentálního doprovodu členy souboru je trefou do černého.

Reklama

Další články

Načítám