Hlavní obsah
Článek

Je to už dva měsíce od kontroverzního vystoupení Karla Janečka (50) na galavečeru Český slavík, téma ale stále rezonuje. Od Janečkova politického proslovu na téma covidových opatření a očkování se distancovala televize Nova i mnoho účinkujících umělců. Nezatleskala mu ani Ewa Farna (30).

„Při projevu Karla Janečka na Slavících jsme se s manželem jen drželi za ruku, koukali dolů, netleskali a pak si jen přes roušku špitli: No ty bláho, tak to je hukot,“ svěřila se Ewa ve Večerní Show rádia Expres FM.

Zda by šla na Slavíky i příští rok, pokud by byl galavečer v podobné režii, zatím neví.

„To nemám vůbec promyšlené a nerada bych něco říkala pod vlivem horkých emocí. Obecně mě to štve, v televizi je málo pořadů, ve kterých se dá hrát a zpívat naživo, vlastně jen Andělé a tento Slavík. Je škoda, že se všechno politizuje,“ posteskla si Farna, která na pomyslném trůnu pro nejpopulárnější českou zpěvačku vystřídala dosavadní letitou Slavici Lucii Bílou (57).

Manželem Farne je muzikant Martin Chobot (35). Vychovávají syna Artura a čekají narození druhého dítěte.

Karel Janeček před pár dny oznámil kandidaturu na prezidenta. V rámci kampaně Tohle jsme my chce sdružovat občany České republiky, kteří mají stejnou vizi společnosti jako on.

„Dlouhodobě cítím svou odpovědnost zapojit se do řešení aktuálních problémů,“ oznámil s tím, že se chce aktivně zapojit do oblastí spravedlnosti, vzdělávání, budoucnosti ČR a svobodného fungování společnosti.

Reklama

Další články

Načítám