Hlavní obsah
Článek

Filmařské geny se nezapřou.Už i vnučka legendárního režiséra Miloše Fomana (†86) má za sebou filmovou roli, v níž okamžitě zaujala. Ztvárnila postavu těhotné mladinké dívky Jany v dvoudílném televizním filmu Davida Ondříčka Dukla 61.

Snímek byl nominován mezi nejlepší televizní počiny roku na festival do Monte Carla. Tam ale Antonie Formanová pozvána nebyla.

"Ale strašně jsem to Davidovi i Marthě Issové (43), kteří se tam podívali, přála. Jako bych byla s nimi," řekla nám skromně Antonie, která se objevila aspoň na zahájení mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech.

V zelených šatech návrhářky Vandy Jandy to okaté brunetce s obří pusou, která zdědila půvab po babičce Věře Křesadlové, tu ostatně ztvárnila v dalším snímku - Baladě o pilotovi, kde hrála Křesadlovou zamlada, moc slušelo.

Pokud jde o další filmové projekty, v nichž by se mohla objevit, je zatím Antonie tajemná. "Musím hlavně dostudovat, ještě mě čeká rok do bakaláře. Nějaké nabídky mám, ale smlouvy nejsou podepsané," vysvětlila Formanová, která se ve Varech zdrží do neděle a chce stihnout pár filmů a hlavně se setkávat s přáteli.

Mrzí jí jen, že nestihne film o své rodině Forman vs. Forman. Film o jejím dědečkovi, na němž se podílel i Antoniin otec Petr Forman, se totiž bude uvádět až v pondělí.

Reklama

Další články

Načítám