Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Martha Issová (43) si i po březnovém porodu dcery ráda vyjde do společnosti. Po Františce přivedla na svět Emilku týden před předáváním cen Český lev. S manželem, režisérem Davidem Ondříčkem, přišla Martha představit nový televizní film Dukla 61, v němž hraje hlavní ženskou roli.

Martha vypadá pár týdnů po porodu báječně, už nemá nahoře snad ani deko. "Mám štěstí. A to ve všem. Netrpěla jsem ani těhotenskými nevolnostmi, a mám asi tak tučné mléko, že jdou kila dolů sama," usmívala se Martha. "Obě dcery jsou naštěstí úžasné, takže mě nechají i vyspat," svěřila.

Ta náročný film o nejhorším poválečném důlním neštěstí točila už těhotná. O natáčení a její filmové postavě jsme si povídali samozřejmě také a můžete se na to podívat v našem videu. Na samotný film pak na obrazovkách České televize 27. května večer, na jeho druhý díl pak o týden později.

Momentálně si Martha užívá mateřské povinnosti, ale už za měsíc bude opět točit. "Nemohla jsem odolat nabídce zahrát si sama sebe v seriálu Zkáza Dejvického divadla. Pak už si ale od hraní dám na delší dobu pauzu a budu se věnovat dětem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám