Hlavní obsah
Článek

Je v požehnaném stavu? Českým šoubyznysem letí informace, že hojně obsazovaná herečka Martha Issová (43) má být údajně už v čtvrtém měsíci těhotenství. Sama hvězda jarní Tváře se vyjádřila tak, že by to nemusely být vyloženě zcestné zprávy!

Když jsme se jí totiž zeptali, zda mohou být pravdivé informace o jejím radostném očekávání, odpověděla sice na pohled poměrně neurčitě, ale podle nás docela jasně.

„Ježíši, ale víte co? Já musím říct, že vůbec nechci ani tyhle věci zveřejňovat, ani se o nich bavit. Je to moje soukromá věc a můj život,“ uvedla herečka sice nesmlouvavě, ale mile.

Když jsme jí přesto pogratulovali, odpověděla, že se uvidí a rozloučila se.

Issová je partnerkou režiséra a producenta Davida Ondříčka, s nímž má již pětiletou dceru Františku. Jestli ta získá bratříčka nebo sestřičku, to se teprve časem ukáže.

V předchozím ročníku televizní show Tvoje tvář má známý hlas na sebe Martha pořádně upozornila (skončila celkově čtvrtá), když se převtělila například do Marie Rottrové, Marty Kubišové nebo AC/DC či Hair.

Co se týče herectví, diváci ji mohli vidět například nedávno v drsném filmu Úkryt v zoo, v němž si zahrála Židovku Reginu, nebo před třemi lety v seriálu Čtvrtá hvězda v roli Pavlínky.

Z dřívějších hereckých počinů můžeme připomenout například její postavy v seriálech Hop nebo Trop, Náves či Dobrá čtvrť, z filmů pak Tajnosti nebo Děti noci.

Reklama

Další články

Načítám