Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Martha Issová (43) byla v rámci Cen české filmové kritiky nominována za nejlepší ženský herecký výkon v pohádce Sedmero krkavců. Její partner, režisér a producent David Ondříček, zase za snímek Ztraceni v Mnichově. Zatímco on nominace proměnil, ona nikoliv. Ale aspoň nějaká ta cena doma je.

"Partnerovi cenu samozřejmě přeju a stejně i Aleně Mihulové, která byla nominována spolu se mnou. Není nic horšího, než když cenu dostane někdo, komu ji přát nemůžete, ale Alena je už dlouho moje oblíbená herečka," nebyla Martha na konci slavnostního večera rozhodně zhrzená.

Drobounká herečka dorazila na předávání cen v neobvyklé kreaci malých večerních šatů, ostatně jako vždy z tvorby studia Chatty, s jehož návrhářkami na tvorbě modelů spolupracuje. Působila tak trochu jako z pohádky, i když ne z té svojí. Spíš než jako Bohdanka ze Sedmera krkavců připomínala s velkým podílem síťoviny na koktejkách Chytrou horákyni.

"S holkama spolupracuji velmi ráda. Je příjemné, když vás někdo zná a skrze oblečení dokáže vyjádřit, kdo jste. Vždycky si tam povídáme o našich představách, a ony pak s něčím přijdou. A většinou jsem spokojená," řekla Super.cz.

Po pohádce Sedmero krkavců zatím Martha nic nenatáčí. Měla hrát ve filmu o Emilu Zátopkovi jeho manželku Danu v režii svého partnera. "Partnerovi na něj nedal podporu Fond české kinematografie. Budu doufat, že se to dostane na nějakou dobrou cestu a čekat, jak to všechno dopadne," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám