Hlavní obsah
Článek

Tyto Vánoce pro zpěvačku Markétu Procházkovou (38) dostanou nový rozměr. Poprvé je totiž oslaví se synem Teodorem, kterého přivedla na svět před necelými čtyřmi měsíci.

„Na Vánoce se těšíme každý rok, ale nyní se těšíme ještě víc. Poprvé je prožijeme se synkem Teodorkem,“ září blahem novopečená maminka, kterou už dostihla sváteční nálada. „Přípravy už pomalinku začínají - různé vánoční dekorace, osvětlení, dokonce máme i vánoční povlečení. Jsme velmi tradiční, takže nebude chybět kapr ani salát. Budeme také zpívat koledy a dárky samo sebou nosí Ježíšek,“ dodala s úsměvem muzikálová kráska.

Ještě před svátky ale čeká zpěvačku několik pracovních povinností. Hned po šestinedělí se vrátila na divadelní prkna a teď se navíc připravuje na významný charitativní koncert nadace na ochranu zvířat s názvem Děkujeme, Marto, který se bude konat třetí adventní neděli 16. prosince v pražském Rock Café.

„Koncert je věnovaný patronce této nadace Martě Kubišové (81), která také vystoupí. Tento koncert jsem vymyslela já, jako nová spolupatronka nadace. Moc se na tento večer těším,“ svěřila Super.cz Markéta s tím, že spolu s ní na akci zazpívají písně Marty Kubišové také Tereza Mašková (27), Tomáš Savka (40) nebo Bára Smejkalová.

Reklama

Další články

Načítám