Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Nabídkám na natočení nejrůznějších reklam dlouhá léta tvrdošíjně odolávala, ukecat se nechala až v pětasedmdesáti. Řeč je o legendární zpěvačce Martě Kubišové (81), která se s pěveckou kariérou rozloučila loni velkolepým turné.

Tvář Marty Kubišové, která je pro mnohé nedotknutelnou ikonou, získala pro svůj spot realitní kancelář. Jedním z důvodů, proč zpěvačka nabídku přijala, bylo i natáčení s roztomilým labradorem Merlinem, který si známou milovnici zvířat prý naprosto získal.

„Tato reklama byla pro společnost a člověka, který významně podpořil mé poslední turné Marta Naposledy. Proto jsem se rozhodla vyhovět a reklamu jsem natočila. Scénář se mi zamlouval a nepřišel mi reklamně kýčovitý. Navíc jsem si zahrála s krásným pejskem Merlinem, který byl během natáčení moc hodný a trpělivý,“ popisuje Marta Kubišová své čerstvé zážitky s reklamní branží.

A svěřila se dokonce s jednou veselou vzpomínkou z devadesátých let. „Nabídek na reklamu jsem měla spoustu, ale vždy jsem s díky zdvořile odmítala. Dostala jsem třeba nabídku na reklamu na sýr, kde jsem měla zpívat Ať sýr dál zůstává s touto krajinou. To jsem prostě nemohla udělat,“ dodává s úsměvem Marta, která se momentálně chystá na dovolenou s dcerou.

Všichni, kdo by chtěli její legendární Modlitbu pro Martu ještě slyšet živě, budou mít šanci. Marta učiní výjimku na koncertu Příběh hudby, který je oslavou sta let naší republiky. Tato akce se uskuteční 30. 9. 2018 v Obecním domě v Praze.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám