Hlavní obsah
Článek

První zkušenost s velkou muzikálovou produkcí nebude mít v muzikálu Trhák jenom Iva Kubelková (46). Její kolegyně Dana Morávková (52) si sice na jevišti už zazpívala, ani to ale nebylo takhle ve velkém. "Kdysi jsem se dokonce díky muzikálu Kabaret, který se hrál v Divadle Na zábradlí, seznámila se svým manželem. Takže to už je třiadvacet let," svěřila nám.

Dana prý zpívá ráda, ale nikdy před manželem, skladatelem Petrem Maláskem. "Zpívám, jen když není doma. To víte, když spolupracuje s takovými osobnostmi, jako byla paní Hana Hegerová (†89), Marta Kubišová (81), která tedy už také ukončila kariéru, a jakou stále je Lucie Bílá (57), tak před ním zpívám nerada," přiznala.

Nepozve tedy manžela ani v říjnu na premiéru? "To asi půjde. Pokud tedy nebude hrát. Na moje premiéry vždycky chodí. Jako já chodím na jeho koncerty. Jsme navzájem svoji první diváci. I kdyby měl mít ke mně sto padesát tisíc výhrad, určitě půjde," míní Dana, která dodala, že respekt má i ze svých kolegů, zvláště pak ze Zdeňka Svěráka (87), jenž je autorem scénáře. "Ale strašně se na tu práci těším," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám