Hlavní obsah
Článek

Pěveckou kariéru sice loni oficiálně ukončila, ale i tak si brzy stoupne znovu před mikrofon. Marta Kubišová (81) totiž vystoupí na mimořádném koncertě Příběh hudby – 100 let v Obecním domě.

„Na mém rozhodnutí ukončit kariéru se nic nemění, ale protože naše republika slaví tento rok stoleté výročí, tak se na chvilku ještě na jeviště vrátím,“ uvedla legendární zpěvačka.

„Je to výjimečné jubileum naší republiky, proto jsem se rozhodla na této akci zazpívat jednu píseň," vzkázala nám prostřednictvím své dcery Kateřiny zpěvačka.

Marta Kubišová, symbol svobody naší země, bude zlatým hřebem večera, který bude mapovat stoletou hudební historii naší země. Tou provedou na pódiu Dagmar Pecková, David Koller, Vojtěch Dyk, Aneta Langerová a Richard Müller.

„Jedná se o výjimečný koncert, kde se na pódiu sejde výjimečná sestava interpretů. Marta skutečně svou kariéru uzavřela. Přestože neměla v plánu dělat jakékoliv výjimky, zde ji udělá, a to zejména kvůli stoletým oslavám. Na naší republice ji pořád neuvěřitelně záleží,“ uvedl organizátor koncertu Petr Větrovský.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám