Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nedávno proběhlo úspěšné rozlučkové turné zpěvačky a ikony sametové revoluce Marty Kubišové (81). Kdekdo by si mohl říkat, že nyní neví, co s volným časem, nicméně sama umělkyně neví, kam dřív skočit! Přečtěte si také, jakou naději mají její fanoušci na návrat na pódia.

„Slavík byl poslední možnost mě slyšet naživo. Potom už nic,“ dušuje se všemi respektovaná zpěvačka.

Pro její fanoušky ale možná nakonec svítá malá naděje: při křtu kalendáře nadačního fondu VDN Splň si sen, který se uskutečnil po natočení rozhovoru, do ní promotér proběhlého turné Petr Větrovský hustil tak dlouho, až víceméně připustila, že se možná na nějaké spolupráci ještě dohodnou.

Kubišová ještě odpočinku moc nedala.

„Dozpívala jsem sice už prvního listopadu, ale zatím jsem si nevšimla, že bych měla volno. Pořád třeba dělám nějaké rozhovory. Až přijde skutečné volno, napřed budu hodně dlouho odpočívat. Začne to nějak v lednu. Pak budu hledat poznámky na inzerovanou knihu, zatím půjde jen o přípravu. A pak uvidím, jak mi to psaní půjde,“ řekla Super.cz na křtu prvního hvězdného selfie kalendáře, na němž se třeba potkala i s Lucií Bílou.

„Selfíčka si žádné nedělám. Ale po koncertech jich bylo dost, když mě požádali posluchači,“ říká paní Marta.

Moderní technice se jinak nevyhýbá, úplně nejlepší kamarád s ní ale není.

„Asi před třemi měsíci jsem si pořídila nový telefon a nadělala jsem si s ním hodně ostudy. Vždycky jsem na to sáhla, někam jsem zavolala, a netušila jsem kam,“ dodala Marta Kubišová.

Reklama

Další články

Načítám