Hlavní obsah
Článek

Není žádným tajemstvím, že herec a principál Divadla Ungelt Milan Hein žije ve spokojeném vztahu s mužem. Bratr známé hlasatelky Marty Skarlandtové se dokonce se svým dlouholetým partnerem Martinem loni v létě oženil a neměl problém se s veřejností podělit o snímky z veselky, kterou si nenechala ujít celá řada známých osobností včetně Heinovy nejlepší kamarádky Marty Kubišové (81).

Na oslavě dvaadvaceti let vzniku Ungeltu Heina doprovázel nejen jeho partner, ale dokonce se zde objevily partnerovy dcery z předchozího vztahu, které do divadla chodí velmi často. Všichni fungují jako rodina, a to bude také jistě jeden z důvodů, proč dvojice velmi aktivně podporuje prosazení zákona, který by stejnopohlavním párům umožňoval uzavírání manželství včetně možnosti adopce. V jejich počínání je podporují i obě dcery Martina.

„Proč mám být registrován jako auto či pes? Jsem druhořadý občan, méněcenný člověk?” pokládá otázky Milan Hein. „Rád bych vstoupil stejně jako v Německu se svým partnerem do manželství. I Martinovy dcery chtějí, aby se jejich táta se mnou oženil,” dodal Hein.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám