Hlavní obsah
Článek

Loni v lednu, v den jejích narozenin, zachvátila Martu Kubišovou (81) srdeční příhoda. Zpěvačka zrušila veškerá svá vystoupení a nebylo jasné, jestli se vrátí znovu na jeviště. Nyní už je ale zpěvačka opět při síle a během představení letní scény svého domovského Divadla Ungelt se svěřila se svými plány.

„O srdci nevím. Jsem ráda, že je v pořádku, taky stále beru prášky,” svěřila se nám Kubišová. Zpěvačka skočila rovnýma nohama do pracovního procesu a v létě bude v amfiteátru pod širým nebem na hradčanském Novém Světě vedle Anety Langerové hrát ve hře Touha jménem Einodis. Její zdravotní stav ji ale přece jen částečně omezuje v natáčení nových dílů pořadu Chcete mě. „Je to trošku nervák, protože člověk musí s pejsky vždycky trošku popoběhnout, to bývám někdy trošku udýchanější,” vysvětlovala paní Marta.

Kubišové doporučil i její ošetřující lékař, aby rehabilitovala prací. „Pan profesor Neužil po deseti týdnech od infarktu pravil: ’Jen se do toho obujete.’ Tak jsem se do toho po dvanácti týdnech obula,” řekla Marta Kubišová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám