Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Marta Kubišová (81) už bude po prodělaném infarktu brzy propuštěna do domácího léčení. Už teď se ale cítí výrazně lépe, a dokonce si v nemocnici pochutnává na chlebíčcích.

„Nejhorší má po infarktu za sebou. Z JIPky ji přestěhovali na normální pokoj, takže kritické chvíle má za sebou. Baví se, usmívá a s chutí se pustila i do chlebíčků, které má ráda a které jsem jí přinesl do nemocnice. Jak mi s dávkou černého humoru prozradila, tak neemigrovala kdysi i kvůli nim, protože prý nikde jinde na světě nejsou tak vynikající jako v Čechách,“ informoval včera umělecký ředitel Divadla Ungelt Milan Hein o současném zdravotním stavu stálice jeho scény a kamarádky Marty Kubišové.

Ještě před návštěvou nemocnice na tiskové konferenci v restauraci Divadla Ungelt Hein uvedl, že samozřejmě s herečkou a zpěvačkou nadále počítají. „Martička měla naplánovaný nový recitál na leden příštího roku, necháme ji ale nabrat síly a bude-li později, třeba v březnu, dubnu nebo květnu, není důležité. Nejdůležitější je, aby byla zcela zdravá a ve formě,“ dodal Hein, jehož divadlo chystá na 10. listopad premiéru hry amerického dramatika Cormana McCartyho Expres na západ.

V psychologickém duetu o náhodném setkání univerzitního profesora a bývalého trestance se v režii Petra Slavíka představí František Němec a Radek Holub.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám