Hlavní obsah
Článek

Je stále v jednom kole. Marta Jandová (49) se kromě hudební kariéry věnuje také dcerce Marušce, pro kterou s láskou funguje jako kuchařka, učitelka a taxikář v jednom. Rockerka se proto nemůže dočkat letních prázdnin, kdy zvolní.

„Těším se na léto. Chystáme se ho strávit v domečku, který se nachází na pozemku mého táty na Propasti,“ řekla nám před svým vystoupením na galavečeři Be Charity Marta a pokračovala ve výčtu svých prázdninových aktivit. „Taky se chystáme na týden do kempu. Na to se hrozně moc těším. S mojí kamarádkou soutěžíme o to, kdo je lépe vybavený. Já jsem s tímto způsobem cestování začala až loni. Už jsem si ale koupila kuchyňské skládací stolečky, stojan na talíře a další vychytávky,“ směje se Marta.

V malém kempu poblíž zoologické zahrady se potkává s rodinami několika kamarádů. Přidávají se další členové. „Manžel pojede s námi poprvé na týden. Jednou tam s námi byl táta. Letos by měla poprvé jet kempovat jeho manželka s mými sestrami. Tak se těším,“ tetelí se Marta Jandová.

Reklama

Další články

Načítám