Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Frontman skupiny Olympic Petr Janda (81) má za sebou narozeninový týden. Jubilant slavil své osmdesátiny snad každý den v týdnu a nepřišel ani o tajnou oslavu. O tu se postarala jeho dcera, zpěvačka Marta Jandová (50), která překvapení chystala několik měsíců.

„Měli jsme tajnou oslavu. Dostala jsem nápad a naplánovala oslavu, která byla, jako by se muzikanti sešli na festivalu. Bylo tam málo žen, jen Lucie Bílá a Bára Basiková, a pak jsem pozvala rockery,“ svěřila Super.cz zpěvačka s tím, že táta byl dojatý.

Oslavy během narozeninového týdne nejsou to jediné, co Petra Jandu čeká. „Má to vše vyvrcholit v listopadu, kdy má mít táta dva koncerty k osmdesátinám v Lucerně, což je úplně neuvěřitelné. Jsme za to rádi, táta je závislý na hudbě,“ řekla nám zpěvačka, která už také začala koncertovat.

„Jde to líp a líp. Rozbíhá se to a jsem ráda. V Německu se to rozjíždí pomaleji než tady, skoro všechny koncerty, které tam s mojí kapelou Die Happy odehrajeme, jsou kolem Hamburku, takže je to nejdál, kam mohu dojet, ale to nevadí,“ dodala Marta.

Reklama

Další články

Načítám