Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak jako na předávání cen Český slavík to Martě Jandové (50) už dlouho neslušelo. Zpěvačka prý původně chtěla sáhnout pro šaty, které měla ve skříni. Rozmyslela si to ve chvíli, kdy se dozvěděla, že by měl mít její manžel, gynekolog Miroslav Verner, smoking.

"Jsem v tomhle dost pankáč, takže jsem to začala řešit až v úterý, že nemůžu k tomu smokingu jen tak vyhrabat nějaké svoje staré šaty," vyprávěla Super.cz Marta, která poprvé v životě oblékla róbu se třpytkami. V tom se shodla s řadou dalších známých dam, a také jedním známým mužem, jak můžete vidět v naší fotogalerii.

"Není to úplně pro mě, ale hrozně jsem to chtěla vyzkoušet. Ještě nadšenější z nich byla moje osmiletá dcera," svěřila. Seklo jí i líčení a účes. S manželkou svého otce Petra Jandy (81) se složily na vizážistu a kadeřníka.

Hlas poslala svému tátovi. "Táta je skvělý zpěvák, i když se do té dvanáctky nedostal. Občas jsou zpěváci hodnoceni podle popularity a ne podle barvy hlasu, anebo co ten hlas dává. Když slyším tátu zpívat, u pomalých písniček mi běhá mráz po zádech. Mám ráda hlasy, které něco vyprávějí," vyznala se z lásky k otci. Pokud jde o zpěvačky fandila Lenny a Ewě Farne.

Reklama

Další články

Načítám