Hlavní obsah
Článek

Když vyrážíte ve dvou, měli byste zapřemýšlet nejen nad tím, aby vám to slušelo jako jednotlivcům, ale sladit se i jako pár. Vybrali jsme daadvacet párů, které vyrazily na Českého slavíka a sami můžete vidět, komu se podařilo outfity dokonale vyladit a kdo spíš selhal.

Záležet si rozhodně dal Petr Janda (81), který sladil pás ke smokingu s barvou šatů svojí ženy Alice. Akcenty zlaté zvolili Richard Krajčo (46) s manželkou Karin. A vlastně dokonale sladění ve svých bizarních modelech nehodících se na Českého slavíka byli i vítěz kategorie hip hop & rap Řezník s přítelkyní. Řezník frak doplnil maskou přes obličej, jeho partnerka zvolila latexový model jak ze sado-maso salónu.

Většinou pak už šlo o klasiku, kdy pánové oblékli smoking, anebo tmavý oblek a dámy večerní šaty jako to bylo u pořadatelského páru Lilie Khousnoutdinové a Karla Janečka (50), Marty Jandové (49) s manželem Miroslavem Vernerem, Andrey Kalivodové (46) s manželem Radkem Tögelem, Lucie Bílé (57) s partnerem Radkem Filipim nebo Marka Ztraceného se snoubenkou Marcelou.

Komu to slušelo, a kdo se spíš ve volbě sekl, se můžete podívat v naší bohaté fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám