Hlavní obsah
Článek

V show Česko Slovensko má talent vystoupili Alfredo a Alexandra, kteří tvoří duo Deadly Games. Oba jsou zároveň životními partnery a předvádí hodně nebezpečné věci, u kterých doslova tuhne krev v žilách.

Obzvlášť když do svých adrenalinových čísel zapojili v pátečním Talentu i porotu ve složení Jaro Slávik (49), Diana Mórová (54), Jakub Prachař (40) a Marta Jandová (49).

Porotci se například museli postavit s balónky před terč a Alfredo do nich střílel z kuše. Napětí z toho, zda trefí balónky, nebo někoho z poroty, by se dalo krájet.

„Já jsem chtěl založit novou rodinu, měl jsem teď našlápnuto,“ řekl Prachař, jenž po rozvodu s Agátou Hanychovou (38) randí s půvabnou herečkou Sarou Sandevou (26). A tahle narážka na nový vztah či nepodařené manželství nebyla v Talentu první.

Duo Deadly Games vystupuje i v Las Vegas, ale kvůli covidu rok neúčinkovali. Kromě střílení z kuše mají ve svém repertoáru čísla s bičem nebo házení nožů. To vše zvládnou i se zavázanýma očima. Na to, jak se jich porota Talentu bála, se podívejte ve video ukázce.

Reklama

Další články

Načítám