Hlavní obsah
Článek

V show Česko Slovensko má talent nejsou k vidění jen vystoupení, která mají do talentu hodně daleko. Kromě příliš sebevědomých účastníků se do soutěže hlásí i opravdoví machři.

Při pohledu na tohle vystoupení tuhla krev v žilách nejen divákům, ale i porotě ve složení Diana Mórová (54), Jakub Prachař (40), Marta Jandová (49) a Jaro Slávik.

William z Kolumbie a Rodrigo z Brazílie coby duo Torres žijí v Berlíně a vystupují se svým „kolem smrti“. Oba se ve velké výšce točí uvnitř kruhu, ve kterém dělají salta, točí se se zavázanýma očima, a dokonce skáčou přes švihadlo. A to vše bez jakéhokoliv jištění!

Kvůli covidu vystupovali naposledy v březnu roku 2020 a pak až letos v Talentu, takže jim chyběla potřebná praxe a několikrát to vypadalo, že spadnou a zraní se.

Velmi nebezpečné vystoupení děsilo porotu, která se na jejich kousky chvílemi nemohla dívat. „Ty vole, to je strašný, matějská hadr,“ komentoval jejich kreace Prachař.

To Marta Jandová se ze strachu raději otáčela zády. „Ne, ne, ne, já se fakt strašně bojím,“ děsila se společně s Dianou Mórovou (54), zatímco mužská část poroty jen tiše zírala. Na ukázku z kola smrti se podívejte ve videu.

Reklama

Další články

Načítám