Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Semifinále šampiónské řady soutěže Tvoje tvář má známý hlas bylo opravdu povedené. Snad na každého ze soutěžících pěli televizní diváci chválu a všechny by dle komentářů na sociálních sítích ocenili plným počtem bodů. Vítězem ale mohl být jenom jeden.

Ačkoliv soutěžící nejlépe hodnotili Petra Rychlého (58) za jeho ztvárnění Waldemara Matušky, po bodovém hodnocení poroty se kartami zamíchalo a na vítězství nakonec dosáhl Albert Černý (34) se svou Adele.

Na Albertovi se maskéři opravdu vyřádili a jeho masku ocenili i fanoušci. „Musím říct, že je Albert opravdu krásná žena,“ chválil jeden z nich v komentářích. „Jemu ty ženské prostě jdou,“ hodnotila už spíš pěvecký výkon jiná fanynka.

Pro mnohé je dokonce favoritem na úplné vítězství. „Moc mu přeji vítězství, nejen dnes, ale i celkové.“ „Měl by to vyhrát, vždy byl autentický.“ chválili zpěváka.

K slzám dojalo soutěžící a porotu ale hned několik vystoupení. Kromě Rychlého to byla také Marta Jandová (50) jako Whitney Houston, která svým výkonem zvedla kolegy ze židlí a jedno oko nezůstalo suché.

Reklama

Další články

Načítám