Hlavní obsah
Článek

To budete koukat, jakou pomstu připravila Marta Jandová (49) ve své show Vendule Pizingerové (52). Prezidentka nadačního fondu Kapka naděje stále častěji jezdí se svým manželem na zážitkovou dovolenou, kde je jejím příbytkem mnohdy jen nebe nad hlavou.

„Můj muž nemá snadné cíle. Například teď v Pyrenejích jsme se brodili metr ve sněhu. Prostě člověk na těch cestách někdy riskuje. Teď už s námi jezdí i můj syn Jakub, a o to mám větší strach,“ dozvěděli jsme se dále.

S Josefem Pizingerem už stihli navštívit Gruzii, Pyreneje, Nový Zéland nebo Rumunsko, a proto se Marta Jandová ve své show MARTA rozhodla Vendulu vyzkoušet ze zakládání ohně. Dostala do ruky křesadlo a měla jen omezený čas, během kterého musela rozdělat oheň.

„To je pomsta mého muže, protože minulý týden byla u nás na návštěvě Eva Holubová (65) a já jsem jí práskla, že můj muž v Gruzii oheň nerozdělal,“ dodala závěrem s úsměvem sobě vlastním Vendula Pizingerová, která je dnes večer s Michalem Davidem (63) hlavním hostem v talk show Marty Jandové na Primě.

Reklama

Další články

Načítám