Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už se opravdu kulatí, v těhotenství přibrala partnerka Vaška Noida Bárty (43) tanečnice Eliška Grabcová zatím deset kilo. Cítí se ale dobře. Vaškovi pomáhá při natáčení jeho klipů a mrzí ji, že už si do porodu nezatancuje.

"Ještě tak dva měsíce bych to zvládala, ale jsou prázdniny," krčila rameny půvabná brunetka.

Každou chvíli by se měli s Vaškem dozvědět, jestli se jim narodí kluk nebo holčička. "Máme to třikrát potvrzené od doktorky, ale zatím zalepené v obálce. A teď pojedeme na výlet s Martou Jandovou (50) a máme naplánované, že nám to řekne u táboráku. Koupila jsem na to růžové a modré dupačky," prozradili nám Eliška s Vaškem jejich plán.

Pokud jde o jméno pro miminko, chtěl pár nechat rozhodnout Vaškovu dcerku Terezku. A trochu se to vymklo s rukou. Terezka totiž vybrala ne úplně vhodná jména.

"Elzu jsme ukecali na Elišku, což je vlastně podobné. Ale jako jméno pro chlapečka vybrala Maui. No, Maui Bárta by nebylo to pravé, takže pokud to bude kluk, tak jsme se nakonec shodli na Vašíkovi," vyprávěl Vašek.

Pár se také zamýšlí na bydlením. "Máme sice ještě jeden pokojíček, ale v něm je monentálně moje ParaNoid studio. Takže se bude muset přestavovat. Asi uděláme ateliér na zahradě, kam studio přemístím," upřesnil Noid.

Reklama

Další články

Načítám